2010. szeptember 10., péntek

Csakhogy… 2009.január 13. 22:09

Budweiser Snowfight - Watch a funny movie hereNe legyék a nevöm Csuta Lajos, ha nem akartam vón igyekezni ideja tanyára! Hejába, eza zújévi hercehurcák a Gyulaféle családba, igönn mögvisetetik a figyelmem akarattyát a nőji szüvek irányába való tüsténtködésöm formájját tekintvel… Me mindenhová éngömet citányak, ha köll valami segiccség! Én mög mönyök is mind a goló! Pedég, mondég mondogatom magomba, ho ene felejcsem a tanyasi embör foganattyát, miszörint több nap mint kóbász! Vagy valami ilyesmi.. Ha nem illesmi, akko meg egészen más! Hát neem? Hádde! Szóva, mindig mondom magomnak: Te Lajos! Me igyen híjom magomat, ha nagyonn komollan akarnék ebeszégetni a saját fejemme… Mondok, Te Lajos! Ménem törőcc többet ezökkel a jóféle, szorgos fehérnépekke? Gyönnek hozzád éjt napallá téve, oszt Te meg sehun?! Hozzák a jóféle kulinákkot, hogy élvezköggyek itten.. Meg sö érdömüllöd Lajos! Igyszoktam korhullóformára vönni a figurát akkurátus formába! Ezért osztánn megne haraguggyanak Kentek! Iszönn, éjjel nappa csak magikra gondullok! Hogy mikó hozzák má a követköző adag tötöttkáposztát, kocsonnyfélét, mögasztánn a nyakolajot is… Najazé nem kerüll ám a kutyák harmincaggyára, amit ideprezentányak neköm! Bár, eccör-kéccör ecsaptam a hasamot, de annyi bajj löhgyék!


Akkócsak győjjenek szaporánn, de ne lögyön osztánn harag belülle, ha ippen máshun tanánának !

 
Budweiser Snowfight - Watch a funny movie here
Megjegyzések


Éva megjegyzése:

Lajjoskánk, a magyar tanyavilág egének tündöklő csillagzata Hódastul! Akko mostan idegurút, mint a gojóbics hozzánk is? Nem hiába vette saját magival a dijalógussat korhulóformára meg is vót a foganyattya.Sok lúd disznyót győz. A kend jobbik énnye, meg sok lúd... Gyakrabban beszélgessen önnönmagival ilyen hatást gyakorlojan, oszt majd gyakrabban gurul idejis a jányok szoknyája, mega fözőkalánya erányába.

Hej muramista, muramista, csak ne látnánk át mi a szürkeállománnyal felvérzezett fehírnépek át a szitán, hogy a tőtött kápocta, kocsunya, meg a nyakolaj reményteli képe lökte ide a gojót ezen irányba, vagyis felénk.Na, de igy van e. Minden szentnek maga feléje hajlik a keze, hát még a nem szentnek, vagyis a Lajoskának is.Még csak aztán neki!

Egy szónak is száza vége, itten vót, örűtünk kendnek. A látogatásának reményteli megvalósulását meg leteszöm a burító alá( nehogy a macska belenyajjon) kocsunya formájába.Ha sokáig nem gyün ide, felemelöm a burítót, oszt egyenek a kutyákok macskákok, mert veszendőbe csak ne mennyen az a jó étek, ha a Lajjoska nem gyün mégsemis.Mert beígérte, hogy máshun is lehöt kujtorgásbul kifojólagosan.

Pusszancsa: a magi kamillavirágzattya

január 14. 15:49

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése